Zaterdag 15 april 2023 komt muziekvereniging Excelsior Oostzaan met The Night of the Proms naar theater de Kunstgreep in Oostzaan. Deze inmiddels 115-jarige vereniging schuwt geen thema en heeft al met meerdere (bekende en minder bekende) artiesten het podium gedeeld.

  Dit jaar is dus het thema the Night of the Proms en dat betekent een mooie mix tussen bij het grote publiek bekende klassieke werken en lichtere popmuziek. Daarom is er gekozen voor twee zangers met hun eigen specialisme, te weten Sam Eggenhuizen en Esther de Haas.

  Sam Eggenhuizen is op jonge leeftijd al begonnen met zanglessen, waar hij zowel klassiek als ook musical repertoire zong. Nadat hij aangenomen werd aan de vooropleiding Klassieke Zang van Het Conservatorium van Amsterdam vervolgde hij zijn studie in Tilburg met de opleiding Muziektheater Klassiek. Vanaf oktober 2021 was Sam te zien in het nieuwe tv-programma ARIA op NPO 1. Tien zangers gingen de strijd aan om de felbegeerde prijs: een plek in de Opera Studio van De Nationale Opera te Amsterdam. Hij behaalde hierbij de kwartfinale en werd “de toekomst van de opera” genoemd, aldus Jaap van Zweden.
  Met Excelsior zal hij onder andere de Toreador Song uit Carmen brengen.

  Esther de Haas, alias Funky Diva Ezz, heeft ook al heel wat noten op haar zang. Zij is al zo’n 25 jaar te boeken en of je nu een festival of een privé-feest organiseert, het dak gaat er gegarandeerd af met Esther. Ze voelt als geen ander aan wat de vibe is en zingt en swingt voor jong en oud.
  Nog bekender werd ze na haar deelname aan het RTL4 programma ‘I Can See Your Voice’, waar ze mee deed als ‘The Funky Lady’.
  Met Excelsior zal zij onder andere River Deep, Mountain High zingen.

  De avond wordt gepresenteerd door de 23-jarige Oostzaner Sander Vleeshakker. Hij speelt al sinds hij ongeveer tien jaar oud is bij Bel Canto in Oostzaan en houdt erg van muziek en zingen. Hij zal niet alleen presenteren, maar ook zijn zangtalenten laten horen.

  Een avond vol interessante ontmoetingen dus, waarbij plezier in de muziek voorop staat.

  Datum : Zaterdag 15 april 2023
  Plaats : Theater De Kunstgreep Oostzaan
  Zaal open : 19.45 uur
  Aanvang : 20.00 uur
  Prijs : € 15,00

  Vul onderstaand formulier in om kaarten te reserveren

  U hoeft nog niet te betalen bij het doorgeven van uw bestelling.