Laatste nieuws

Summer Breeze 2022

Zondagmiddag 10 juli 2022 spelen we op het Kerkplein in ons mooie dorp om het seizoen zoals gebruikelijk af te sluiten. 

Met een voorspeld weercijfer 8 een prima excuus om even langs te komen om te luisteren en/of even op één van de terrasjes neer te strijken. Dan zorgen wij voor de vrolijke noten: denk aan muziek van Formule 1, Doe Maar, Eloïse, topmuziek van Hollandse bodem in de vorm van de Dutch Rock Medley, meeslepende Spaanse klanken en nog meer.

Ook de Twiskenootjes zullen weer present zijn. 

Kortom, gezelligheid gegarandeerd.

Toegang is gratis!

We starten om 14.00 uur

Tot dan!

Voorjaarsconcert 2022

 

Voorjaarsconcert – Excelsior Oostzaan xxx Drukwerk
Zaterdag 26 maart 2022 / 20.00 uur / €15,- / Theater De KunstGreep 

Muziekvereniging Excelsior Oostzaan organiseert haar jaarlijkse voorjaarsconcert op 26 maart 2022. We hebben niemand minder dan de mannen van Drukwerk gestrikt om samen met ons de KunstGreep op z’n kop te zetten! Deze Amsterdamse band past perfect bij ons thema.  

De fanfare zal voor de pauze op het podium plaatsnemen, en speelt ook enkele nummers samen met frontman Harry Slinger. We spelen o.a. de Hermitage, Tulips from Amsterdam en de Drukwerk-klassieker ‘Je loog tegen mij’.

Na de pauze maken wij plaats voor de band Drukwerk die de bekende hits als ‘Hé Amsterdam’ en ‘Schijn een lichtje op mij’ niet zullen overslaan. 

Het concert is van 20.00 uur tot 22.30 uur. De zaal zal een kwartier voor aanvang openen.

Kaarten kosten €15,- per stuk en kunnen gereserveerd worden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hopelijk tot dan!  

DESIGN BY WEB-KOMP