Laatste nieuws

Huub geslaagd

Huub Hoogkamp is geslaagd aan het conservatorium als leraar muziek.

Huub van harte gefeliciteerd.

Nieuw clubblad!

Het nieuwste clubblad is een feit! Je zou natuurlijk kunnen wachten tot hij bij je op de mat ligt, maar je kunt hem ook digitaal lezen. Klik hier!

Brandstichting papieropslag

Op zondagmorgen 11 april is de rust in het Twiske op ruwe wijze verstoord. Brandweerwagens en politiesirenes joegen de vogels op de vlucht en wekten de nog half slapende sporters in het sportcomplex op abrupte wijze. Het was weer eens zover: (vermoedelijk jeugdige) vandalisten vonden het nodig om de zware inspanning die onze vrijwilligers dagelijks belangeloos leveren voor de paar centen subsidie die het oud papier oplevert, volledig teniet te doen door te zorgen dat de papieropslag volledig uitbrandde.

Nadat bij een eerder misdrijf de zee- alias opslagcontainer ook al licht gehavend uit de strijd kwam (want gelukkig is dit al de zoveelste keer dat dit gebeurt) moet deze nu toch echt als verloren beschouwd worden. De materiële schade zal naar oordeel van de verzekering waarschijnlijk beperkt zijn (en dan heb je nog het eigen risico...) maar de ellende die je er andermaal van hebt om alles op te ruimen en te herstellen kosten natuurlijk veel meer tijd en geld.

Heeft u tips die naar de daders kunnen leiden dan houden wij ons van harte aanbevolen, al hopen wij dat de daders zo dapper zijn om zichzelf aan te geven.

Bart, Cor, Martin en Hedwig bedankt voor het verlenen van de hulp bij het opruimen!

im2  im1

DESIGN BY WEB-KOMP