Laatste nieuws

Luilak 2010

Luilak_2010

Zaterdagochtend al vroeg uit de veren. Het is luilak. Jaarlijks gaan dan meerdere muziekverenigingen vroeg op,
om de dorpelingen muzikaal te wekken. De Twiskenootjes verzamelden zich om 6.30 uur bij het Excelsiorgebouw. Om even wakker te worden werd er een kop koffie gedronken, waarna de instrumenten en stoelen op de kar werden geladen. De kar, die ook dit jaar weer verzorgd is door Roy Groeneveld. Nadat iedereen op zijn plaats zat, kon de kar vertrekken.
Iedere vereniging heeft zijn eigen route. Een hele gezellige traditie. Na enige tijd arriveren ze bij de grote kerk waar iedereen welkom is om een luilakontbijt te nuttigen. Wat overigens bijzonder goed verzorgt is. Ook tijdens het ontbijt brengen de verenigingen gezellige muziek ter gehore. Een aanrader voor iedereen om volgend jaar een kijkje te gaan nemen.

Luilakontbijt_2010

Zie ook het filmpje dat is gemaakt.

 

Werkersavond

 

Werkersavond_2010

Zaterdag was er een avond georganiseerd voor de vrijwilligers die regelmatig een steentje bijdragen aan de vereniging. Het werd een hele gezellige avond. Er was van alles te doen. Sjoelen, klaverjassen, dobbelen, schaken, dammen etc. Dit allemaal onder het genot van een hapje en een drankje. De klapper van de avond was de karaoke. Met veel respect heb ik staan genieten van het enthousiasme waarmee menigeen de microfoon pakte en zonder schroom uit volle borst begon te zingen. Er zitten aardig wat zangtalenten binnen de vereniging.Organisatie, bedankt voor deze zeer geslaagde avond.                  

Werkersavond_2010_Hedwig Werkersavond_2010_Theo_Sandra_Lisette

 

 

Gespot op Koninginnedag!

De razende reporters van Excelsior spotten op Koninginnedag dit tafereel op de vrijmarkt in Poelenburg: twee jeugdige Hoogkampen (links) die met twee vriendinnen een extra zakcentje bij elkaar aan het spelen waren. Later die dag hebben zij in dezelfde samenstelling deelgenomen aan Oostzaan's Got Talent!

Afb0023

DESIGN BY WEB-KOMP